2023.06.29. Tanév végi díjazottjaink

2023.06.29. Tanév végi díjazottjaink

 

Az év férfi sportolója - Szabó József

Joci idén kiemelkedő teljesítményt nyújtott iskolánkban. Minden körülmények közt motivált és lelkes volt a különböző sportágakkal kapcsolatban és ami nagyon fontos, ezt a fajta lendületét a tanulásban és más területeken is alaposan bebizonyította.
Iskolán kívül számos országúti és terepfutó versenyen képviselt minket. Megvédte címét a 110m-es gátfutás megyei döntőjében, majd ismét bejutott Magyarország legjobb sprinterei közé, ahol 7. helyezést szerzett. Említett eredményei mellett több megyei és körzeti érmet szerzett az atlétika és labdasportok területén.
Személye a legjobb bizonyíték rá, hogy Intézményünkben mindenki érték!

Az év női sportolója – Szajka Zsaklin

Lina egyik legnagyobb erénye idén bátorsága volt. Diákunk a korábban megismert sportok mellett, idén sikeresen elmerült több újdonságban is. Bizalma testnevelői irányába elérte jutalmát, hiszen asztalitenisz és sakk sportágakban is vármegye bajnokként, Országos döntőn járt. Mind egyéni, mind csapatsportok területén, számos megyei és körzeti érem csilloghat idén nyakában.

Jó tanuló, jó sportoló – Bencze Sára

Sári az elmúlt időszakban magántanulóként érte el azt, ami a legtöbb diáknak a jelenléti oktatásban is irigylésre méltó teljesítmény lenne. Kitűnő tanulmányi eredményei mellett, időt szakított az egészségmegőrzésre és rendszeres testmozgásra. Ha szükségünk volt rá és lehetőségei engedték, atlétika és labdajátékok alkalmával is számíthattunk rá, emellett elsőként képviselte iskolánkat az úszás Diákolimpián. Igazolt sportolóként Nemzetközi VíziHoki tornán szerepelt, ezzel egy új lapot nyitva a Hoboli sportolók történelemkönyvében.

Jó tanuló, jó sportoló – Derkács Péter

Diákönkormányzatunk idei elnöke, mint minden tanévben idén is odatette magát. A 2022/2023-as tanévet figyelembe véve, ő volt a Hoboli Általános Iskola legaktívabb diákja. Amennyiben számításaink helyesek, 29db hivatalos sporteseményen küzdött iskolánk hírnevének öregbítésén, diáktársai oldalán. A sport mellett szorgalma is megmaradt, a sportolások miatti hiányosságait is könnyedén pótolva, kitűnő eredménnyel végezte el általános iskolai tanulmányait.

A legaktívabb alsós fiú – D. Tóth Szilveszter

Szilveszter kiemelkedő lendülettel dolgozott a sport területén egész évben. Fiatal kora ellenére már most bármely sportágban megállja helyét, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy idén ő szerepelt a legtöbb alkalommal alsósként egy csapatban a nagyobbakkal!

A legaktívabb alsós leány – Derkács Bíborka

Bibire bármikor, bármilyen szituációban lehet számítani. Az alsós lányok közt ő az, aki a legtöbb különböző sportágban képviselte iskolánkat, kiegészítve a felsősök csapatait. Kiemelkedő eredménye idén, hogy csapatban már alsósként Országos döntőn szerepelt a Diákolimpiai versenyrendszerben.

Legaktívabb testvérek díja: Szabó Ágnes, Szabó Zoltán, Szabó József

A Szabó testvérek mindegyike kitett magáért igén. Ágica iskolánk egyik legjobb kapusává nőtte ki magát idén, a labdasprotok mellett több megyei szintű atlétika versenyt is megjárt, olykor még sérült, gipszes kézzel is. Zoltán idén testvére nyomdokaiba lépett. Elsősorban a különböző akadály és futó eseményeken alkotott nagyot, azon kevesek közé tartozik akik a diákolimpia mezei megyei versenyén is bemutatkozhattak. Joci szépen felépített tanévek végére tett tökéletes pontot. Tavalyi és idei Országos döntői mellett, a hivatalos iskolai versenyeken kívül megrendezésre kerülő sportesemények egyik legaktívabb résztvevője volt

Az év legtöbbet fejlődött sporttehetsége: Füredi Dániel

Danika fiatal kora ellenére már most elnyűhetetlen. Nem túlzás kijelenteni, hogy amit kipróbál, annak hamarosan szakértője is lesz. Közel tíz különböző sportágban szerepelt diákolimpiai versenyen, nincs olyan terület jelenleg iskolánk sportéletében, amit nem próbált volna ki vagy nem venne részt aktívan benne.

Az év Kiemelkedő birkózója díj

Immáron a második tanévben folytatta munkáját a Szigetvári Birkózó Sport Egyesület, Hoboli Szakosztálya Módos Csaba bácsi keze alatt. Az alsósok mellett nagy számban csatlakoztak idén felsős érdeklődők is a délutáni edzésekhez. Kiemelkedő munkát végzett az idei tanévben Király Hanna.

Az év Kiemelkedő birkózója díj

Immáron a második tanévben folytatta munkáját a Szigetvári Birkózó Sport Egyesület, Hoboli Szakosztálya Módos Csaba bácsi keze alatt. Az alsósok mellett nagy számban csatlakoztak idén felsős érdeklődők is a délutáni edzésekhez. Kiemelkedő munkát végzett az idei tanévben Varga Péter.

Az év kiemelkedő Kosárpalántája díj

Idén harmadik esztendeje dolgoztunk a Rátgéber Kosárlabda Akadémia kihelyezett utánpótlás szakosztályaként. Az idei szezonban a hivatalos 3 Dél-Dunántúli fordulón kívül, 4 alkalommal látogathattunk Pécsre az Akadémia épületébe. Kiemelkedő teljesítményéért díjazásban részesítjük Tóth Miklóst

Az év kiemelkedő Kosárpalántája díj

Idén harmadik esztendeje dolgoztunk a Rátgéber Kosárlabda Akadémia kihelyezett utánpótlás szakosztályaként. Az idei szezonban a hivatalos 3 Dél-Dunántúli fordulón kívül, 4 alkalommal látogathattunk Pécsre az Akadémia épületébe. Kiemelkedő teljesítményéért díjazásban részesítjük Vránics Hannát!

Lego robotika kiemelt díj: Gróf Henriett

Heni az idei tanévben induló Lego Robotika szakkörének ékköve. Problémamegoldása, helyzetfelismerése, technikai érzéke diáktársai fölé emelte őt. Nevéhez fűződik a legtöbb jól megoldott robot elkészítése, emellett folyamatosan segítette a fiatalabbak munkáját.

Sakk szakkör kiemelt díj: Varga Viktor

Vitya iskolánk egyik legaktívabb diákja volt az idei tanévben. Dobogós helyezések tömkelegével zárta szerepléseit a hoboli iskola csapataiban. Kiemelkedő volt fejlődése a sakk területén, iskolán belül és a megyei megmérettetéseken is kiváló teljesítmény nyújtott.

Kiemelkedő testnevelő díj

Az imént felsorolt csodás eredmények nem jöttek volna létre, ha nincs megfelelő felkészítés és motiválás az iskolánkban tanító testnevelők részéről. Az idei tanévben 16 diákunk jutott ki 4 különböző sportágban Országos döntőre ebből adódóan az egyéni és csapat eredmények összesítése után, 9 fő Megye bajnokot nevelt ki idén Fodor Márió és Farkas Ádám tanár urak

A legfontosabb láncszem díj

Iskolánk sok különböző méretű fogaskerék együttes mozgásának köszönhetően működik ezen a remek, minden elvárásnak megfelelő szinten. Közülök idén kiemelkedett egy olyan láncszem, amely talán a legtöbb szálat mozgatta a 2022/2023-as tanévben, ezúton szeretnénk megköszönni munkásságát Vágvölgyi Péter tanár úrnak.

 

Gratulálunk!